THERMATEC-tuotteet - lämpöpumput, hydrauliset kaapit, lämmin käyttövesisäiliöt ja puskurisäiliöt

Hydrauliikkakaappi THERMATEC-hydrauliikkakaappi on täydellinen ja universaali ratkaisu, joka korvaa useimmat lämmityskeskuksen ja voidaan käyttää minkä tahansa monoblokki-tyyppisen lämpöpumpun kanssa. Hydrauliikkakaappi

Thermatec-hydrauliikkakaapin kompaktit mitat

Kompakti mitat

Hydrauliikkakaapin kompaktit mitat on suunniteltu siten, että ne mahtuvat mihin tahansa, jopa epätavalliseen tilaan. Maksimikorkeus 171 cm mahdollistaa laitteen sijoittamisen myös erittäin mataliin tiloihin, ja moduulin leveys ja syvyys, 69 cm, mahdollistavat kaapin tuomisen lämmityskeskukseen, jossa ovien leveys on vähintään 70 cm.

Mitat: 171 x 69 x 69 cm
Helppo asennus Thermatec-hydraulikaappiin

Mobiilisuus ja helppo asennus

Thermatec-hydrauliikkakaapin paino on suunniteltu sen mobiilisuutta ajatellen, yhden moduulin paino max. 110 kg ja sisäänrakennetut kätevät kahvat mahdollistavat yksikön sijoittamisen ilman erikoisnostureita.

Max. yhden moduulin paino: 110 kg
Korkea kestävyys Thermatec-hydraulikaapissa

Korkea kestävyys

Olemme kehittäneet Thermatec-kaapin ottaen huomioon lämmityskeskusten mahdollisesti epäedulliset olosuhteet, kuten korkean kosteuden. Perusrakenne on valmistettu alumiiniprofiileista ja kuori on valmistettu komposiittilevyistä, joilla on korkea kestävyys ja korroosionkestävyys.

Korkea kestävyys ja korroosionkestävyys
Smart Touch Thermatec-hydraulikaapissa

Näyttö Smart Touch

Älykäs kosketusohjain Smart Touch antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella reaaliaikaista tilaa ja intuitiivisesti säätää lämpöpumppusi toimintaparametreja.

Korkealaatuinen ja 5 tuuman tarkkuudella oleva näyttö tekee asetusten säätämisestä erittäin helppoa ja itse näyttö näyttää erittäin vaikuttavalta.

Älykäs kosketusohjain

EdutPäähyödyt laitteistamme:Edut

Kaksimoduulinen rakenne

Kaksimoduulinen rakenne poikkeuksellisella muotoilulla kahdessa väri vaihtoehdossa: antrasiitti ja valkoinen.

Puskurisäiliö

90/100 litran puskurisäiliö sekä 300 litran lämmin käyttövesisäiliö, joka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta Duplex ruostumattomasta teräksestä, on standardi THERMATEC hydraulisen kaapin varusteissa.

Lämmin käyttövesisäiliö

Lämmin käyttövesisäiliö on varustettu lisä 3 kW lämmittimellä, joka voidaan kytkeä päälle manuaalisesti, riippumatta lämpöpumpun toiminnasta.

Virtaava lämmitin

Lisäksi 3 kW virtaava lämmitin, joka on asennettu hydrauliseen kaappiin, toimii tehoreservinä erittäin alhaisissa ympäristön lämpötiloissa.

Sähköenergiamittari

Sisäänrakennettu sähköenergiamittari mahdollistaa paremman hallinnan lämpöpumpun energiankulutuksesta.

Jäätymisenestojärjestelmä

Yksikkö on varustettu jäätymisenestojärjestelmällä, joka käynnistyy sähkökatkon yhteydessä, ja se on suunnattu monoblock-teknologialla valmistetuille lämpöpumpuille.

Ruostumattoman teräksen ja messingin komponentit

Hydrauliset ratkaisumme perustuvat ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistettuihin komponentteihin.

Smart Touch -näyttö

Sisäänrakennettu kosketusvärinäyttö (ohjausmoduuli) korkealla resoluutiolla mahdollistaa lämpöpumpun toiminnan intuitiivisen hallinnan.

Helppo ja nopea asennus

Hydraulisen kaapimme ansiosta asennusaika ja asentajien vierailuasiakkaan luona lyhenevät merkittävästi.