Meistä


Yrityksen perusarvot

TeknologiaInnovatiiviset teknologiat ja ratkaisut

Teknologisten laitteidemme kuten lämpöpumppujen edistynyt teknologia asettaa meidät sinne, minne muut vasta seuraavat.

LaatuLuotettava suoritus

Ratkaisuissamme emme tee kompromisseja. Kotisi tai yrityksesi lämpimän ja tehokkaan lämmön turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

SuunnitteluVaikuttavat suunnitteluratkaisut

Suunnitellessamme laitteitamme otamme huomioon esteettisyyden, joka on ystävällinen ja yleismaailmallinen, sillä niiden tulisi täydentää kotisi ulkonäköä. Emme halua, että piilotat ne. Pidämme enemmän siitä, että tuot ne esille.

Meidän missiomme

THERMATEC – on brändi, joka tarjoaa teknologista, puhtaasti tuotettua ja edullista lämpöä kotiisi tai yritykseesi.

Ylin tavoitteemme on asiakkaamme tyytyväisyys, siksi tuomme markkinoille laitteita, jotka on valmistettu arvostettujen maailmanlaajuisten valmistajien komponenteista sekä materiaaleista, jotka takaavat pitkän ja ongelmattoman käytön. Alusta asti olemme kiinnittäneet suurta huomiota tuotteidemme ulkonäköön.

Mielestämme laitteiden kuten lämpöpumppujen, hydraulisten kaappien kokoonpanojen tai jopa lämpimän käyttöveden säiliöiden tulisi olla osa hyvää suunnittelua. Vastaamme näihin odotuksiin tuotteillamme, jotka näyttävät upeilta asiakkaidemme unelmakotien ja toimistojen taustalla.

Kiinnitämme suurta huomiota käytettävyyteen, valmistuslaatuun ja tuotteiden kestävyyteen, joten tarjoamme teille laitteita, jotka on suunniteltu vuosien mutkattomaan ja tehokkaaseen käyttöön.

THERMATEC – Lämpöteknologia

Teemme yhteistyötä kansainvälisten ja parhaiden puolalaisten kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat meille maailmanluokan komponentteja: HIGHLY / HITACHI, GRUNDFOS, SHIMGEE, SWEP, PANASONIC, DANFOSS, AFORE, GEBERIT

Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, kuten: alumiini, duplex-tyyppinen ruostumaton teräs ja materiaalit kuten ASA. Tämä takaa suoraan turvallisuuden, korkeimman laadun ja tyytyväisyyden jokaiselle, joka päättää tehdä yhteistyötä THERMATEC-brändin kanssa.