THERMATEC-tuotteet - lämpöpumput, hydrauliset kaapit, lämmin käyttövesisäiliöt ja puskurisäiliöt

Hydrauliset kaapit sarjapuskurilla Hydrauliset kaapit sarjapuskurilla

Hydrauliset kaapit sarjapuskurilla
Tutustu tuotevalikoimaamme ja valitse laitemalli, joka sopii rakennuksellesi.

Thermatec-SHT-DWH300-AW-3F

Tuotekoodi: SHT-DWH300-AW-3F Hydraulinen Premium Box Plus -kaappi

Monipuolinen Thermatec-hydraulinen kaappi. Premium Box Plus -malli on suunniteltu erityisesti monoblokki-lämpöpumppuihin. Paketti sisältää tarvittavat hydrauliset osat, 90 litran tai 100 litran lämmönjakelusäiliön ja 300 litran käyttöveden säiliön. Tässä versiossa on paluupuskuri ja hätätilanteen ylläpitotoiminto, joka estää jäätyminen sähkökatkon aikana alhaisissa lämpötiloissa.

Thermatec-SHT-DWH300-3F

Tuotekoodi: SHT-DWH300-3F Premium Box hydraulinen kaappi

Thermatecin monoblokki-lämpöpumppujen yleiskaappi. Premium Box -versio on omistettu ja täydellinen ratkaisu. Paketti sisältää tarvittavat hydrauliset osat, 90L tai 100L CO-säiliön ja 300L käyttöveden säiliön. Tässä versiossa puskurisäiliö on liitetty paluulinjaan ja siinä ei ole hätäpysäytystä jäätymisen estämiseksi esimerkiksi glykolilla täytetyissä järjestelmissä, jotka eivät vaadi lisäsuojaa jäätymistä vastaan.

Thermatec-SHT-AW-3F

Tuotekoodi: SHT-AW-3F Premium Box Light Plus -hydraulinen kaappi

Yleiskäyttöinen hydraulinen kaappi lämpöpumppuja varten, monoblokki - perusmoduuli sisältää tarvittavat hydrauliset osat, kuten lämminvesisäiliön, lämmitysvesisäiliön, lämmitysvesipaineen mittarin, valinnaisen virtauslämmittimen, 3-tieventtiilin, täyttöventtiilin, 90 litran puskurisäiliön, sähkökeskuksen jne. hätätilanteen ylläpitopaineella.

Thermatec-SHT-3F

Tuotekoodi: SHT-3F Premium Box Light -hydraulinen kaappi (perusmoduuli)

Perusmoduuli hydraulinen kaappi ilman jäätymisenesto järjestelmää, sisältää tarvittavat hydrauliset osat, kuten lämminvesivaraaja, painemittari, virtauslämmitin, 3-tieventtiili, täyttöventtiili, puskurisäiliö, sähkökeskus jne.