THERMATEC-tuotteet - lämpöpumput, hydrauliset kaapit, lämmin käyttövesisäiliöt ja puskurisäiliöt

Hydrauliset kaapit HYDRO SLIM Hydrauliset kaapit HYDRO SLIM

Hydrauliset kaapit HYDRO SLIM, joustava kokoonpano, puskuri, käyttövesi. Varustettu tarvittavalla hydraulisella laitteistolla keskuslämmityksen ja käyttöveden oikean ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi.
Tutustu tuotevalikoimaamme ja valitse laitemalli, joka sopii rakennuksellesi.

Thermatec-DWH300

Tuotekoodi: DWH300 Käyttöveden lämminvesivaraajan moduulikaappi Premium Box 300

KVV-moduuli eli lämpimän käyttöveden modulaarikaappi, 300 litran säiliö korkealaatuisesta DUPLEX-ruostumattomasta teräksestä yhdellä 3,2 m putkella. Varustettu tarvittavilla hydraulisilla osilla.

Thermatec-szafa-hydrauliczna-Premium-Box-Plus-2 (002)

Tuotekoodi: SHT-3F-R-1GPM Hydraulinen Slim Premium Box 1GPM -kaappi

Slim Thermatec -hydraulinen kaappi on omistettu ja täydellinen ratkaisu monoblokki-lämpöpumpuille. Se koostuu tarvittavista hydraulisista osista ja on tarkoitettu glykoliliuoksella täytettyihin järjestelmiin ilman hätätilanteen ylläpitoa. SLIM-tuoteryhmä perustuu pumppuryhmiin, ja tässä mallissa on yksi pumppuryhmä pumppuineen ja sekoittimineen. Yhden lämmitysjärjestelmän liittämiseen.

Thermatec-szafa-hydrauliczna-Premium-Box-Plus-2 (002)

Tuotekoodi: SHT-AW-3F-1GPM Hydraulinen Slim Premium Box Plus 1GPM

Slim Thermatec -hydraulinen kaappi on omistettu, täydellinen ratkaisu monoblokki-lämpöpumpuille. Se koostuu tarvittavista hydraulisista osista, joissa on hätätilan jäädytyksen estävä järjestelmä sähkökatkon aikana alhaisissa lämpötiloissa. SLIM-tuoteryhmä perustuu pumppuryhmiin, tässä mallissa on yksi pumppuryhmä pumppuineen ja sekoittimineen. Yhden lämmitysjärjestelmän liittämiseen.

Thermatec-szafa-hydrauliczna-Premium-Box-Plus-2 (002)

Tuotekoodi: SHT-AW-3F-2GPM Hydraulinen Slim Premium Box Plus 2GPM -kaappi

SLIM Thermatec -hydraulikaappi on omistettu, täydellinen ratkaisu monoblokki-lämpöpumpuille. Se koostuu tarvittavista hydraulisista osista, joissa on hätätilan jäädytyksen estävä järjestelmä sähkökatkon sattuessa alhaisissa lämpötiloissa. SLIM-tuoteryhmä perustuu pumppuryhmiin, tässä mallissa on pumppuryhmä pumppulla ja sekoittimella sekä pumppuryhmä pumppulla ja jakajalla lämpöpumppujärjestelmiin

Thermatec-szafa-hydrauliczna-Premium-Box-Plus (002)

Tuotekoodi: SHT-DWHB600-AW-3F-1GPM Hydraulinen kaappi Slim 600 Premium Box Plus 1GPM

SLIM Thermatec -hydraulinen kaappi on omistettu, täydellinen ratkaisu monoblokki-tyyppisille lämpöpumpuille. Paketti koostuu tarvittavista hydraulisista osista sekä 300 litran puskurista ja 300 litran ruostumattomasta teräksestä valmistetusta käyttövesivaraajasta. SLIM-tuoteryhmä perustuu pumppuryhmiin, ja tässä mallissa on yksi pumppuryhmä yhtä lämmitysjärjestelmää varten. Hätätilan virtauksen ylläpitojärjestelmä estää nesteen jäätymisen sähkökatkon aikana.

szafa-light-thermatec

Tuotekoodi: B300 Modulaarinen Premium Box 300 -puskuri

300 litran modulaarinen puskurisäiliö on asennusvalmis ja varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu puskuri 300L.