Uutiset

Thermatecin brändin menestys Tšekin InfoTHERMA-messuilla

Kansainväliset messut Ostravassa järjestettiin tänä vuonna jo 29. kerran, keräten ympärilleen tärkeimmät valmistajat, asentajat ja huoltajat Euroopasta ja maailmalta.

Kaikki näyttää olevan saatavilla verkossa, mutta InfoTHERMA-messut Ostravassa nauttivat edelleen suosiotaan. Nähdä, koskettaa, tarkistaa sisältö, keskustella ja jutella kasvotusten - se on sitä mitä rakastamme eniten. Ostrava, kiitos vielä kerran upeasta vastaanotosta laitteillemme. Kiitos myös kaikille, jotka vierailivat osastollamme - emme odottaneet, että Thermatec-lämpöpumput olisivat niin suosittuja!

Haluamme muistuttaa, että Thermatec-laitteita on saatavilla Tšekin markkinoilla vuodesta 2023 lähtien. Ostravan messuilla, jotka järjestettiin 22.-25. tammikuuta tänä vuonna, tuotteitamme edusti meidän edustajamme - Thermatec-valtuutettu jakelija - TERM eko TEPLO s.r.o., kokenut yritys, joka jakaa intohimomme ekologisiin ja tehokkaisiin lämmitysratkaisuihin. Olemme erityisen ylpeitä tästä yhteistyöstä.

On mainitsemisen arvoista, että InfoTHERMA-messut Ostravassa järjestettiin tänä vuonna jo 29. kerran, keräten ympärilleen tärkeimmät valmistajat, asentajat, huoltajat ei vain Tšekistä, vaan myös Euroopasta ja maailmalta. Tämä on paikka, jossa yritykset voivat esitellä laitteitaan, innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja, sekä tutustua uusimpiin trendeihin koskien modernia ja ympäristöystävällistä lämmitystä kodeissamme.

Nämä olivat erittäin onnistuneet päivät. Kiitos!

Artykuł Thermatecin brändin menestys Tšekin InfoTHERMA-messuilla