Uutiset

On HAASUHAASTATTALU aamukahville

Tomasz Cebulak keskustelussa Eciepło.pl
LÄMPÖPUMPPUJEN TOIMINNALLISUUDESTA JA SUUNNITTELUSTA, INNOVAATIOIDEN PALKINNOISTA, JONKA THERMATEC SAI KANSAINVÄLISESSÄ HVAC-NÄYTTELYSSÄ, SEKÄ EPÄKORPORATIIVISESTA LÄHESTYMISTAVASTA, JOKA MUUTTAA PALJON. KESKUSTELU TOMASZ CEBULAKIN KANSSA, HOME STAR -YRITYKSEN PUHEENJOHTAJAN JA THERMATEC-BRÄNDIN OMISTAJAN KANSSA

Helmikuun lopussa järjestettiin tärkeät kansainväliset HVAC-näyttelyt. Mitä ajatuksia teillä on? Yllättikö jokin teidät? Viehättikö, pettikö jokin?

Tomasz Cebulak: Osallistuimme näille messuille jo toistamiseen. Tänä vuonna päätimme olla strateginen kumppani, koska näyttelyn idea ja viime vuoden järjestelyt miellyttivät meitä ja olivat linjassa lähestymistapamme kanssa. Tämän vuoden järjestelyt, asiantuntevat sivutapahtumat, kuten paneelit ja konferenssi, tarjosivat hyvät mahdollisuudet liiketoimintakontaktien luomiseen ja voivat toimia monille yrityksille loistavana inspiraation lähteenä. Kilpailua oli myös näkyvissä, mikä on aina hyvä asia asiakkaalle, kun hänellä on mistä valita. Saan myös vaikutelman, että markkina normalisoituu jossain määrin, siinä mielessä, että yhä useammat alan ihmiset alkavat katsoa asioita laajemmasta ja pitkäjänteisemmästä näkökulmasta. Samalla ymmärrän, kuinka paljon vielä on tehtävää esimerkiksi kohderyhmän hoitamisen tai tukiohjelmien suhteen.

Saavutitte kansainvälisillä HVAC-näyttelyillä palkinnon innovatiivisuudesta. Tämä on tärkeä tunnustus erityisesti tällä alalla.

Kyllä, voimme varmasti sanoa, että Thermatec on innovatiivinen brändi. Emme pelkää uusia teknologioita, joten olemme varmasti aina muutaman askeleen kilpailua edellä. Näin oli esimerkiksi R290-kylmäaineen käytön kanssa, joka on perusparametri laitteidemme toiminnalle. Nykyään monet yritykset käyttävät sitä ymmärtäen, että se on hyvä suunta. Olen iloinen, että markkina seuraa meitä, missä olimme edelläkävijöitä. Olemme käytännön ihmisiä ja katsomme paitsi Puolaan myös maailman tapahtumiin inspiraatiota. On myös syytä korostaa, että epäkorporatiivinen lähestymistapamme mahdollistaa muutosten toteuttamisen aina hieman aikaisemmin, jos katsomme niiden olevan tarpeellisia ja hyödyllisiä käyttäjillemme.

Tämä moderni lähestymistapa näkyy tuotteissanne.

Kyllä. Tuotteissamme on paljon innovaatioita. Yksi niistä on se, että wifi-yhteyden lisäksi käytämme viestintään myös DTU-moduulia eli laitetta, joka hyödyntää sisäänrakennettua SIM-korttia. Tämä mahdollistaa asiakkaan etävalvonnan

Artykuł On HAASUHAASTATTALU aamukahville