Uutiset

Lämpöpumppu ekologisella R290

Thermatec-kylmäaineella käyttää innovatiivisia ratkaisuja, joista yksi on lämpöpumpun käyttö ekologisella R290-kylmäaineella toimivassa kompressorissa. Tämän ansiosta voimme vähentää käyttökustannuksia ja saada korkeamman lämpötilan lämmitysjärjestelmässä

Verrattuna kaasu- ja öljykattiloihin sekä perinteisiin hiilikattiloihin, lämpöpumpun lämmityskustannukset ovat nykyisillä polttoaineiden hinnoilla alhaisimmat ja se on ekologinen ratkaisu. Lämpöpumpun asentaminen edistää ympäristönsuojelua. Lisäetuna on erittäin nopea asennus, joka ei vaadi suurta työmäärää. Lisäksi Thermatec-lämpöpumppu on yksi markkinoiden hiljaisimmista laitteista. Sen ääni on lähes kuulumaton, sitä voi verrata kevyeen tuulenhenkäykseen. Tämän ansiosta lämpöpumppu ei häiritse päivittäistä käyttöämme.

Mikä on R290-kylmäaine?

Se on toisin sanoen propaani, eli kylmäaine termodynaamisilla ominaisuuksilla. Se koostuu hiilivedystä, joka esiintyy luonnossa. Se toimii korvaavana aineena tunnetuille fluoripohjaisille aineille. Se on äärimmäisen turvallinen ympäristölle, jopa vuodon tapauksessa. Räjähdyksen riski on kuitenkin erittäin pieni. Tämän aineen ekologisuutta osoittaa GWP-kerroin (Global Warming Potential) =3. Tämän vuoksi se ei tuhoa otsonikerrosta eikä aiheuta merkittävää ilmaston lämpenemistä. Sen käyttäjät arvostavat suhteellisen alhaista hintaa ja sitä, ettei tiiveyskokeita tarvitse suorittaa. Laitteen avoin rakenne mahdollistaa sen helpon ilmastoinnin. Sijoittamalla lämpöpumppu R290-kylmäaineella voimme odottaa sen pidempää käyttöikää verrattuna muihin samanlaisiin laitteisiin.

Vaikka räjähdyksen riski on pieni, meidän on huolehdittava turvallisuudestamme. On suositeltavaa asentaa laite rakennuksen ulkopuolelle optimaalisella etäisyydellä viemäristä. Tällä tavoin säästämme muissa prosesseissa, jotka vaativat muita samanlaisia ​​laitteita. On erittäin tärkeää pitää näkyvissä lämpöpumpun tehdasmerkinnät, jotka ilmoittavat R290-kylmäaineen sisällöstä. Muista olla koskaan lähellä konetta, kun siinä on avoin tuli. Jos suunnittelet lämpöpumpun huoltoa, valitse aina pätevät ammattilaiset.

Lämpöpumppujen suurimmat edut R290-kylmäaineella

Lämpöpumppu ekologisella R290-kylmäaineella on monia etuja, jotka ovat huomion arvoisia, mukaan lukien:

  • Erittäin tehokas toiminta jopa alhaisissa ulkolämpötiloissa.
  • Erittäin korkea laitteen kokonaishyötysuhde.
  • Lämpöpumpun ekologisuus, joka vaikuttaa vähän kasvihuoneilmiöön.
  • Ei vaikutusta otsonikerroksen tuhoutumiseen.
  • Mukava ja nopea käyttöönotto.
  • Laitteen helppo käyttö kaikille.

 

Tämän tyyppisen lämpöpumpun lisäetu on, että sitä ei tarvitse rekisteröidä Keskitettyyn Operaattorirekisteriin. Tämä on mahdollista, koska se ei sisällä kloori- tai fluoriyhdisteitä. Toisin kuin kaikkien perinteisten lämpöpumppujen omistajat, jotka käyttävät fluoripohjaisia ​​kaasuja, heidän on suoritettava säännöllisiä tiiveyskontrolleja koko laitteelle. Lainsäädännön tiukennukset tällä alalla lisääntyvät jatkuvasti. Lämpöpumput R290-kylmäaineella ovat tiiviisti suljettuja, mikä tekee niistä paljon turvallisempia kuin muut laitteet. Muista, että valmistaja on testannut laitteen tiiveyden. Tunne olosi turvalliseksi ja huolehdi ympäristöstä! Aloita luottamalla uusimpaan sukupolveen perustuvaan lämpöpumppujärjestelmään. Jäähdytysvaihtoehto on erinomainen, erityisesti kuumina päivinä. Yhdistä mukava ja käytännöllinen ratkaisu lämpöpumpun tarjoamiin etuihin ympäristölle.

Maailma kiittää sinua varmasti tästä investoinnista, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Artykuł Lämpöpumppu ekologisella R290