Uutiset

Lämmin käyttövesisäiliöt lämpöpumpuille duplex-ruostumattomasta teräksestä: laatu lähtee lämmöstä

Valitessa lämpöpumppua on tärkeää huolehtia sopivan lämpimän käyttöveden säiliön valinnasta, joka palvelee meitä monien vuosien ajan. Ensinnäkin, säiliön kierukkapiirin oikea pituus on tärkeää, toiseksi materiaali, josta se on valmistettu.

Noudatan periaatetta, että kaikissa tuotteissa kannattaa käyttää parhaita ja testattuja materiaaleja, periaatteen mukaisesti: "sitä mitä myymme, haluaisimme itse käyttää omassa kodissamme". Tämä pätee myös Thermatecin valmistamiin C.W.U.-säiliöihin, jotka on valmistettu testatusta ja laajasti suositellusta duplex-teräksestä. Mitkä ovat tämän materiaalin suurimmat edut? Ja mitä C.W.U.-säiliö oikeastaan on?

Aloittaen arvoituksellisen lyhenteen selvittämisestä: C.W.U. ei ole muuta kuin "käyttövesi" (ehkä osa ihmisistä odotti jonkin monimutkaisen teknisen lyhenteen vieraalla kielellä) ja se on vesi, jota käytetään pääasiassa kotitalouksissa päivittäiseen käyttöön. C.W.U.-säiliö kerää tietyn määrän vettä kaivosta tai säiliöstä ja lämmittää sen, jotta se olisi valmis välittömään käyttöön korkeassa lämpötilassa.

Koska tämä laite on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön, on äärimmäisen tärkeää käyttää sen valmistuksessa materiaaleja, jotka kestävät haitallisia vaikutuksia niin pitkään kuin mahdollista. Thermatec on siksi valinnut duplex-teräksen, joka on paljon kestävämpi kuin tavallinen teräs seuraavien tekijöiden suhteen:

  • Korroosio (jopa korkeassa happamuusympäristössä)
  • Kloori (käyttövedessä)
  • Mekaaniset vauriot
  • Matalat lämpötilat

 

Säiliö on saatavilla kahdessa versiossa:

1. kokonaisena sarjana, joka koostuu 200 litran C.W.U.-säiliöstä ja lisäksi 60 litran lämmitysveden puskurisäiliöstä. Lisäksi sarja on varustettu markkinoiden pisimmällä kierukalla, jonka läpi kiertää vesi suljetusta keskuslämmitysjärjestelmästä. Lisätietoja

2. Pelkkänä säiliönä esimerkiksi 200 litran säiliöllä ja 3,5 m2 kierukalla. Lisätietoja

Lisätietoja lämpöpumppujen C.W.U.-säiliöistä löytyy osoitteesta: https://thermatec.pl/produkty/zbiorniki-cwu

Muita Thermatecin tuotteita: https://thermatec.pl/produkty

Artykuł Lämmin käyttövesisäiliöt lämpöpumpuille duplex-ruostumattomasta teräksestä: laatu lähtee lämmöstä